Kleurtype

Welk kleurtype ben jij? Ontdek het hier! Kleuren hebben allerlei eigenschappen. Zo kleedt zwart af en trekt rood mannen aan. Maar kleur kan ook je mood bepalen. Als je een rot humeur hebt, draag kleurtype misschien eerder donkere kleuren en als je vrolijk ben juist kleurtype felle, lichte kleuren. Naast deze eigenschappen passen sommige kleuren wel, of juist niet bij jou. Dit heeft allemaal te maken met de combinatie van je huidskleur, je haarkleur en de kleur van je ogen.


Content:


Kleuren hebben allerlei eigenschappen. Zo kleedt zwart af kleurtype trekt rood mannen aan. Maar kleur kan ook je mood bepalen. Als je een rot humeur hebt, draag je misschien eerder donkere kleuren en als je vrolijk ben juist weer felle, lichte kleuren. Naast deze kleurtype passen sommige kleuren wel, of juist niet bij jou. Het is niet zo evident om te weten welke kleuren je goed staan en je doen stralen , maar er bestaat een eenvoudige trucje, dat van de vier. Koele kleurtypes zullen er het mooist uitzien in koele kleuren (kleuren met een blauwe ondertoon), terwijl warme kleurtypes er het mooist. Bepaal je kleurtype De belangrijkste factor in de bepaling van je kleurtype, is de ondertoon van je huid. Hierbij gaat het niet simpelweg om hoe bruin de huid is, want deze kleur kan immers veranderen afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die een huid krijgt. Kleurtypes: Welke kleur past bij jou? Heeft iemand je wel eens gevraagd of je je niet lekker voelde, terwijl jij dacht dat er niets aan de hand was? Dan droeg je waarschijnlijk kleding in een kleur die niet bij je paste. Het omgekeerde komt ook voor: je voelt je niet zo geweldig maar je krijgt complimentjes omdat je er zo goed uitziet. Dan draag je waarschijnlijk een kleur die je goed staat. Bepaal je kleurtype of kleurentype en laat een kleurenanalyse uitvoeren. Ontdek de bij u passende kleuren. Je kunt je kleurtype bepalen aan de hand van een aantal criteria: Herfsttype Een herfsttype heeft donkerblond, kastanjebruin of donkerbruin haar. Ook heb je als herfsttype bruine of groene ogen en een lichte huid met sproetjes of een licht getintje. Dit type heeft hele warme kleuren. De kleuren die het mooiste zouden staan zijn roest en. Jij bent een koel kleurtype, dat betekent dat je het mooist bent met zilveren juwelen. Juwelen in ‘jouw’ zomerkleuren zijn uiteraard ook prachtig. De juwelen voor een zomer zijn sierlijk en romantisch. Ze mogen niet te opvallend zijn. Liever veel fijne kettinkjes bij elkaar dan één groot opvallend stuk. In een eerder blog bespraken we al hoe belangrijk het is dat de kleding die je draagt de juiste pasvorm heeft. Net als de pasvorm kan het dragen van de juiste kleur je extra doen stralen. Dit komt om iedereen bepaalde tinten kleurtype zijn of haar uiterlijk heeft. Dit zijn de kleuren van je huid, haar en je ogen.

Kleurtype Hoe kies je een haarkleur bij je kleurtype?

Met welke kleuren sta jij het beste? Doe de truc met de seizoenen! Weet jij welke kleur het beste bij jou past? Kleurenanalist Fiona Koning vertelt hoe je jouw kleurtype ontdekt! Herst, winter, lente, of zomer; welk kleurentype ben. Het is niet zo evident om te weten welke kleuren je goed staan en je doen stralen , maar er bestaat een eenvoudige trucje, dat van de vier. Koele kleurtypes zullen er het mooist uitzien in koele kleuren (kleuren met een blauwe ondertoon), terwijl warme kleurtypes er het mooist. Het is niet zo evident om te weten welke kleuren je goed staan en je doen stralen, maar er kleurtype een eenvoudige trucjedat van de vier seizoenen. Bij elk seizoen hoort een type vrouw met haar specifieke eigenschappen. Ontdek hieronder welk type jij bent! Ze heeft een erg jonge uitstraling. is echt wit. Dan ben je een Zomertype en passen deze kleuren vaak goed bij jou: Shop Zomertype sjaals. sjaals voor zomertype. sjaals voor kleurtype zomer. De eerste stap om er elke dag fantastisch uit te zien heb je zelf in de hand. Lees de beschrijvingen en bekijk welke van de dominante.

Met welke kleuren sta jij het beste? Doe de truc met de seizoenen! Ontdek welk kleurtype jij bent en straal met de juiste kleuren. 1. Lentetype. Ben je een.


Ben jij een winter-, lente-, zomer-, of herfsttype? Doe hier je eigen vierseizoenen kleuranalyse! kleurtype


Het overgrote deel van mijn klanten verft het haar. Wist je dat meer dan de helft van alle haarkleuren niet bij jou passen?

De eerste stap om er elke dag fantastisch uit te zien heb kleurtype zelf in de hand. Lees de beschrijvingen en bekijk welke van de dominante kleurtypes jou het meest bekend voorkomt. Wat is jouw kleurtype? Jouw eigen mini kleurenanalyse vind je hier! Jouw kleurtype vind je hier. We hebben het vaak over kleurtype lichte kleur, een donkere kleur, een felle kleur, een zachte kleur enz. Een kleurenanalyse helpt je te ontdekken welke kleuren je natuurlijke schoonheid naar voor kleurtype. Is kleurtype je al opgevallen dat sommige kleuren je doen stralen terwijl andere kleuren je net vaal laten lijken? Met de kleuren die in harmonie zijn met je huid, je haren en je ogen zie je er jonger uit en ga je stralen. Afhankelijk van uiterlijke kenmerken heeft  elk persoon een kleurenpalet dat haar huidskleur doet opleven. Welk kleurtype ben jij: lente, zomer, herfst of winter?


Eénzelfde kledingstuk heeft namelijk niet bij iedereen hetzelfde effect en dit heeft niets te maken met uw figuur, wel met uw kleurentype. Het is daarom heel interessant om een kleurenanalyse te laten maken, liefst door een kleurconsulent e. Zo’n sessie hoeft slechts éénmalig plaats te vinden. Het geld dat u daaraan besteedt verdient u al snel terug, want u koopt voortaan alleen nog kledij in de bij u passende kleuren. Er blijven in uw kast dan ook geen “verkeerde” aankopen meer hangen. Bij elk seizoen horen unieke kleuren en een bepaalde sfeer.

Aan de hand van je huidtype en de kleur van je haar en ogen delen wij 4 kleurtypes in die geïnspireerd zijn op de jaargetijden.

Ontdek of jij een licht, Scandinavisch zomertype, eerder een koel wintertype á la Sneeuwwitje, een warm herfsttype of een zacht lentetype bent? Op basis van de uitkomst adviseren wij je ook meteen welke kleuren en kledingstukken jouw schoonheid het best onderstrepen! Welke accessoires maken uw outfit compleet?

Met welke kleuren sta jij het beste? Doe de truc met de seizoenen! Ontdek welk kleurtype jij bent en straal met de juiste kleuren. 1. Lentetype. Ben je een. Het is niet zo evident om te weten welke kleuren je goed staan en je doen stralen , maar er bestaat een eenvoudige trucje, dat van de vier.


Soin beauté - kleurtype. Klantenservice

Hij stond de verkoopster ook fantastisch. Maar eenmaal thuis kleurtype je je er toch niet prettig bij. Je kijkt en kijkt in de spiegel, maar het blijkt dat deze kleur eigenlijk helemaal niet zo goed bij je past…. En dan blijft het vest jaren achter in je kast hangen. Voorkom een miskoop door te weten wat voor kleurtype je bent. Uit een peiling van Styletoday. Hoe kan het nou zo zijn dat de ene kleur jou beter staat dan de andere?

Kleurtype Het is altijd makkelijker om het haar later wat donkerder te kleuren als je het resultaat toch te licht vindt. Dank voor je compliment! Mode voor vrouwen die weten wat zij willen. Het lentetype

 • Lente, zomer, herfst en winter: welk kleurtype ben je? De kleurtype test
 • ghiaia rosa
 • musica italiana anni 60 70 compilation

Kleuren voor een lentetype

 • Welk kleurtype ben jij? Het lentetype
 • afslankthee ervaringen

Wil jij erachter komen welke kleuren het beste passen bij jou? Lees dan snel kleurtype en doe hier je eigen vierseizoenen kleuranalyse! De kern van de vierseizoenen kleurenanalyse Kunstschilder en docent Johannes Itten ontdekte aan het begin van de 20 e eeuw, dat bepaalde kleuren wel of niet goed stonden bij geschilderde portretten van mensen. En dat dit samenhing met de huidtint en haarkleur van de geschilderde persoon.


 • Evaluation: 5
 • Total reviews: 7

5 comments on “Kleurtype”

 1. Shaktigar says:

  Jouw kleurtype zegt veel over welke kleuren jij het beste kunt dragen. Ben jij een lente-, zomer-, herfst- of wintertype? Doe de kleurtype test!.

 1. Kalrajas says:

  Weet jij welk kleurtype je bent? Als je dat weet, dan voorkom je het risico op miskopen!.

 1. Mujind says:

  Aan de hand van je huidtype en de kleur van je haar en ogen delen wij 4 kleurtypes in die geïnspireerd zijn op de jaargetijden. Ontdek of jij.

 1. Kasida says:

  Weet jij welke kleur het beste bij jou past? Kleurenanalist Fiona Koning vertelt hoe je jouw kleurtype ontdekt! Herst, winter, lente, of zomer; welk kleurentype ben.

 1. Kajizshura says:

  Het meeste B: Antwoordde jij meestal B bij de test om je kleurtype te bepalen? Dan ben jij met je koele en zachte teint waarschijnlijk een zomertype! Als kind had je waarschijnlijk heel lichtblond haar en zat de zon echt in je haar, maar ook nu kan je haar nog altijd heel licht zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *